Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

05. 09. 2021. 11:00   >>  11:03 5

LEKIĆ

"Zaustaviti nasilje na Cetinju"

"Iako je svima jasno da je propao pokušaj Mila Đukanovića, već mjesecima glavnog huškača, a sada sa svojim najbližim saradnicima aktera otvorenog pučističkog djelovanja - trenutno je primaran zadatak da se zaustavi nasilje na Cetinju", poručio je lider Demosa Miodrag Lekić.

On je kazao da crnogorska vlast u svom kolektivnom sastavu i odgovornosti, bez dosadašnjih parcijalnih izdanja, interesa i propagande, treba da na državno odgovoran način tretira uzroke i posljedice nastalih događaja i na taj način konstituiše i usmjeri ozbiljnu državnu politiku u interesu građana Crne Gore.

"Sastavni dio tog usmjerenja jeste apel pravosudnim organima da zaštite ustavni sistem, prije svega od onih koji su prozirno pokušali da destabilizacijom zemlje i tragikomičnom odbranom države pomjere temu korupcije i kriminala, njihove pravne epiloge koje zahtijeva demokratska javnost zemlje i Evropska unija. Događaji na Cetinju su višestruka lekcija i vlastima i opoziciji čiji se jedan dio ponovo satelitski stavio u službu Mila Đukanovića, odnosno političkih snaga održive korupcije i kriminala", saopštio je Lekić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније