Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

03. 09. 2021. 19:11 >> 19:18
4

POSLANIČKI KLUB DPS

"Abazović da saopšti ko je naručio kokain"

Pozivamo Dritana Abazovića da saopšti ko je naručio kokain i za čije potrebe krije imena naručilaca kokaina, navodi se u saopštenju Poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS).

"Umjesto što skreće priču na DPS, što će morati da objasni pravosudnim organima i odgovara za insinuacije i laži, jasno je da pokušava da ispravi i sakrije brljotinu koju je napravio svojim mentorima", navode u saopštenju.

Pozivaju predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da na prvom Kolegijumu Skupštine usvoji inicijativu Kluba poslanika DPS da se svi poslanici, ali i članovi Vlade podvrgnu testiranju na psihoaktivne supstance i narkotike.

"Rezultati će biti zanimljivi, ako budete smjeli da ih objavite", ističu u saopštenju.

Navode da ih to neće odvratiti sa teme koja okupira Cetinjane i većinsku Crnu Goru.

"Poslušnički rad u izvršavanju namjera svojih mentora Dritan je danas demonstrirao kada je konstatovao da nema potrebe za odlaganjem obreda crkve Srbije koji je planiran u Cetinjskom manastiru i poslao jasnu poruku šta misli o građanskoj Crnoj Gori i očuvanju mira u njoj", dodaju u saopštenju.

Pozivaju još jednom predstavnike crkve Srbije koja djeluje u Crnoj Gori da "poslušaju glas građana, da pročitaju poslanice Svetog Petra Cetinjskog i da u duhu crnogorske sloge i mira odustanu od zlih namjera i provokacija".

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније