Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ P.R. ]

28. 08. 2021. 21:23 >> 21:35

BS

"Većinska CG s osmjehom dočekala Erdogana"

Poslanici Bošnjačke stranke (BS) Ervin Ibrahimović, Kenana Strujić Harbić i Amer Smailović sastali su se danas u Podgorici sa predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

"U srdačnom razgovoru sa turskim predsjednikom i njegovom suprugom Emine, predsjednik Ibrahimović je iskazao zadovoljstvo što je danas većinska Crna Gora, svih vjera i nacija, s radošću, osmjehom i aplauzom dočekala predsjednika Erdogana", navode iz BS.

Oni su rekli da je Erdogan prenio pozdrave naroda Turske i poželio svako dobro Bošnjacima i svim građanima Crne Gore.

"Ibrahimović je kazao da očekuje da se uskoro u Ankari ponovo zvanično sretne sa turskim predsjednikom", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније