Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 08. 2021. 19:37 >> 19:38
2

RABRENOVIĆ

Vlast je dužna da uvaži, a ne da progoni kritičare

Liberalna partija Crne Gore zahtijeva od Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije da preduzmu potrebne aktivnosti kako bi se sprovela procjena bezbjednnosnih rizika i preventivno djelovalo na dalje moguće ugrožavanje sigurnosti Aleksandra Saše Zekovića, istaknutog aktiviste za ljudska prava i građanske slobode, kazao je potpredsjednik Liberalne partije Crne Gore Jovo Rabrenović.

Liberalna partija Crne Gore, kako je istakao, od svog utemeljena je posvećena ljudskoj slobodi, dostojanstvu i suverenitetu pojedinca i države i zato iskazuje punu podršku radu i aktivnostima Aleksandra Saše Zekovića.

"Vlada Crne Gore je juče, kroz oglašavanje resorne ministarke Tamare Srzentić, konačno priznala da je u Crnoj Gori povećano prisustvo govora mržnje", saopštio je Rabrenović.

Kako navodi, osim priznanja te činjenice koju su osporavali gotovo godinu dana, Liberalna partija Crne Gore insistira na efikasnoj i dosljednoj primjeni zakona, sankcionisanju medijskih portala koji šire mržnju i na daljoj medijskoj reformi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније