Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 08. 2021. 22:10   >>  22:13 6

PREDSTAVNICI PARTIJA

Čestitke Raoniću povodom izbora za direktora RTCG

Predstavnici političkih partija u Crnoj Gori čestitali su Borisu Raoniću izbor na mjesto generalnog direktora Javnog servisa. Poslanik Pokreta za promjene Nikola Bajčetić kaže da je izbora Borisa Raonića za generalnog direktora RTCG, jedna od prvih pobjeda parlamentarne većine. Predsjednik Opštine Tuzi i Albanske alternative, Nik Đeljošaj, kazao je da vjeruje da će izborom Borisa Raonića za generalnog direktora Radio-televizija Crne Gore postati još bolja i profesionalnija.

“Čestitke Borisu za kojeg sam siguran da će ovaj posao raditi časno, profesionalno i odgovorno. Dekontaminacija RTCG-a je trebala da se desi mnogo ranije. Ono sto je trebalo, prirodno da ide, uz ovaj proces demokratizacije i tranzicije, jeste i novi tuzilački savjet, čišćenje biračkog spiska i priprema popisa”, napisao je Bajčetić.

Bajčetić kaže da je potpisivanje temeljnog ugovora ove Vlade sa SPC bio ključni prioritet.

“Mi nažalost idemo jako sporo, zahvaljujuci dijelu parlamentarne većine koja oprustrira sve ovo. Zato je važno pozdraviti ovo rješenje, jer je ovo jedno od obećanja koje je koalicija ZBCG dala svojim biračima”, istakao je Bajčetić.

Đeljošaj: RTCG će postati bolja i profesionalnija

Predsjednik Opštine Tuzi i Albanske alternative, Nik Đeljošaj, kazao je da vjeruje da će izborom Borisa Raonića za generalnog direktora Radio-televizija Crne Gore postati još bolja i profesionalnija.

"Odlična vijest, Boris Raonić izabran za generalnog direktora RTCG… Vjerujem da će od danas biti još bolji RTCG, profesionalniji i državna TV, da će redakcija na albanskom jeziku u RTCG vremenom prerasti u kanal na albanskom jeziku. Puna podrška za Borisa, koji je godinama radio i u poboljšavanju svih segmeta društva kada su manjine u pitanju. Srećno Borise", napisao je Đeljošaj na Fejsbuku.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније