Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Nova.rs ]

05. 08. 2021. 06:09   >>  07:40 10

ABAZOVIĆ

Neizručivanje Marovića je loša poruka Srbije

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, u intervjuu za Novu S, kazao je da mu i dalje nije jasno zašto Srbija ne izručuje Svetozara Marovića Crnoj Gori. On je istakao da se u međuvremenu desila jedna stvar, a to je da njemu ističe taj rok u kom je mogao da odgovara.

"Sad sve dobija jednu novu dimenziju. Možda je zbog toga trebalo i da ostane tamo. U svakom slučaju, ja i dalje stojim na stanovištu da bi bilo jako dobro za pravdu i borbu protiv organizovanog kriminala da se Svetozar Marović izruči Crnoj Gori", ističe Abazović.

Kako je kazao, Marović je u Crnoj Gori pravio enormnu štetu i kao takav treba da odgovara.

"Svaki vid zaštite, pa i taj da se on komotno osjeća u drugoj državi, obezvrijeđuje državne organe Crne Gore. Ne želimo da se i mi prema nekom vašem državljaninu, koji je vama napravio veliku štetu, ponašamo na sličan način. Mislim da je to loša poruka i dalje smatram da ona nema uporište u logici", zaključio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније