Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina ]

28. 07. 2021. 16:23 >> 16:24
3

POPA OCIJENILA

Dijalog put ka imenovanju stručnih članova

Konstruktivni dijalog je put ka imenovanju nezavisnih, politički neutralnih i stručnih članova Tužilačkog savjeta iz redova uglednih pravnika i nevladinih organizacija (NVO), kazala je šefica Delegacije Evropske unije (EU) u Podgorici Oana Kristina Popa.

Ona je pozvala sve političke aktere u Crnoj Gori da interese građana i budućnost u EU stave ispred partijskih interesa.

“Konstruktivni dijalog je put ka imenovanju nezavisnih, politički neutralnih i stručnih članova Tužilačkog savjeta iz redova uglednih pravnika i NVO”, navela je Popa na Twitteru.

Prema njenim riječima, političke većine dolaze i prolaze, a ulaganje u nezavisne, politički neutralne i stručne institucije je direktno ulaganje u bolji kvalitet života građana Crne Gore i u budućnost države u EU.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније