Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 07. 2021. 11:34   >>  11:53

ĐURAŠEVIĆ

Pregovarači u Budvi da okončaju agoniju

SNP Budva zahtijeva od svih pregovarača i političkih partija u tom gradu da se što prije dogovore i okončaju ovu agoniju i izađu jedinstveno da potpišu koalicioni sporazum, a ako nisu u mogućnosti da to prepuste ljudima koji imaju širi kapacitet pregovora i čija je savjest neupitna, saopštio je član OO SNP Budva Ðorđe Ðurašević.

On ističe da je veliko razočaranje što ni poslije skoro godinu dana nije formirana vlast u Budvi.

“Nastojanje pojedinaca iz DF-a da samovoljno promijene volju građana Budve nije urodilo plodom, jer koalicioni partneri ne žele vlast u Budvi bez SNP-a i Prave CG, jer samo tako će istinski biti odbranjena narodna volja kojom je dotučen DPS. Tako je još jednom poslata poruka u ime građana da njihovu volju niko ne može izmijeniti, naročito ako je po srijedi zadovoljavanje sopstvenog ega i iracionalnih političkih ambicija”, navodi se u saopštenju.

Ipak, smatra da ostatak kolega iz DF-a dijeli mišljenje da u Budvi nema vlasti bez široke koalicije koja je bila protiv DPS-a.

“Tokom koalicionih pregovora pojedini čelnici DF-a su mimo njihovog znanja i volje, dogovarali saradnju sa pojedinim odbornicima iz DPS-a, kako bi se Demokratska CG izbacila iz vlasti, pri čemu su SNP, PZP i Prava CG kategorički odbili ovu ponudu izdaje i suprotstavili se mijenjanju volje  građana. Ovi pregovori čelnika DF-a sa DPS-om su se vodili upravo kada je čelnik DF-a u Budvi kupovao zemlju u Grblju od odbjeglog mentora Svetozara Marovića. Od tada pa do danas SNP je izložen političkom progonu od istih tih pojedinaca, čija samovolja i nezajažljivost šteti cijeloj opštini Budva”, tvrdi Đurašević.

Dodaje da je građanima Budve je poslije godinu konačno kristalno jasno ko je radio sa DPS-om.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније