Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 07. 2021. 20:39   >>  20:43

GLAVNI ODBOR

Kongres SNP-a 31. jula, Joković jedini kandidat za predsjednika

Na sjednici Glavnog odbora Socijalističke narodne partije usvojena su dokumenta za Deveti kongres koji će se održati 31. jula. Za predsjednika SNP CG predložen je samo jedan kandidat – Vladimir Joković.

Kako napominju u saopštenju, u skladu sa donijetim epidemiološkim mjerama koje zabranjuju održavanje velikih skupova u zatvorenom prostoru, Kongres će se održati na Stadionu malih sportova u Podgorici.

"Na današnjoj sjednici predsjednik SNP CG Vladimir Joković govorio je o aktuelnoj političkoj situaciji u državi ističući da je situacija teška, ali da će vlast, čiji je i SNP dio, učiniti sve kako bi se pronašlo rješenje na dobrobit građana. Govoreći o predstojećem Kongresu, predsjednik SNP je iskoristio priliku da se članovima Glavnog odbora u dosadašnjem sazivu, zahvali na dosadašnjem radu i podršci koju su mu pružili, naglašavajući da je SNP i dalje politički brend u Crnoj Gori sa jasnim ciljevima koji znače dobro za Crnu Goru i njene građane", navodi se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније