Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG ]

23. 07. 2021. 15:40 >> 15:59
18

PROTIV VLADE

Knežević za septembar najavio proteste

Demokratski front će u septembru organizovati proteste protiv Vlade premijera Zdravka Krivokapića, najavio je jedan od lidera tog političkog saveza i predsjednik Odbora za bezbjednost Milan Knežević.

"Mi bismo poručili premijeru Krivokapiću da, ako nastavi s jednom ovakvom isključivom politikom, ignorišući činjenicu da je 27 poslanika za novu Vladu i novog premijera, uporedio to sa fudbalskom utakmicom u kojoj je on odnio loptu kući i popeo je na tavan, ili što bi mi u Zeti rekli - na petar. Mi smo mu poslali poruku da, ukoliko nešto ne promijeni, mi ćemo sa narodom, koji ga je izabrao, tražiti od njega da vrati tu loptu ili da je mi skinemo, u figurativnom smislu, ne da mu idemo kući", kazao je Knežević na Odboru.

Na sjednici Odbora, Knežević je pitao vd direktora Uprave policije Zorana Brđanina kako će policija tretirati te proteste, na šta mu je Brđanin odgovorio da će postupati u skladu sa Zakonom.

Ukoliko budu mirni protesti, kako je kazao Brđanin, neće biti nikakvog ometanja.

"Reakcija policije ne može biti nikako drugačija i biće isključivo u skladu sa Zakonom. Policija će uvijek djelovati imajući u vidu činjenicu da se radi o okupljanju i legitimnom izražavanju određenih potreba, političkih ciljeva i slično", naveo je Brđanin. 

 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније