Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 11. 2013. 14:58 >> 15:00
3

PORUKA DF-U

Vešović: Neka se ne čude zašto gube

Najava Gorana Danilovića da Demokratski front tek sada počinje sa pripremama za nastup na lokalnim izborima koji će se održati u većini crnogorskih opština za svega par mjeseci je potvrda da će taj politički savez ostvariti iste ili lošije rezultate od onih koje su zavrijedili 16. Novembra, tvrde iz Demokratske partije socijalista.

„Za razliku od njih koji se građana sjete samo tokom predizbornih kampanja, DPS je sa građanima i njihovim potrebama 365 dana godišnje, bez razlike da li je izborna godina ili ne“, navodi se u reagovanju portparola DPS-a Časlava Vešovića.

„Uz to kada vidimo da su najavljene pripreme započeli  vrijeđanjem i ponižavanjem građana, govoreći im da su potkupljivi i spremni na ucjene i nasilnu politiku, onda su njihovi loši izborni rezultati jedini mogući epilog“, tvrdi Vešović.

Odgovoran političar, čija je stranka osvojila 2 ili 3 odbornička mjesta od ukupno 95 na lokalnim izborima prije nedjelju dana, a najavljivala je učešće u vlasti u dvije od tri opštine, bi informisao javnost da su započeli sa pripremama za sljedeći nastup na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici,  a ne bi mu padalo na pamet da "oslobađa" Podgoricu, kaže Vešović.

„Znamo kako je tadašnja politička ideologija koju je NOVA naslijedila "oslobađala" Podgoricu 1918. i 1941., a svjedoci smo da su htjeli da Podgorica bude glavni grad 27. izborne jedinice, umjesto glavni grad Crne Gore“.

Vešović tvrdi da i Podgorici i svim opštinama treba odgovorna vlast, a siguran je da NOVA i DF to ne mogu da im ponude.

„Zato neka pripreme počnu npr. u Mojkovcu brojanjem preostalih 3% glasova sa predsjedničkih izbora, pa će doći na red i svi ostali razlozi njihovih neuspjeha“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније