Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 06. 2021. 15:56   >>  16:04

ABAZOVIĆ SA STOLTENBERGOM

Vlada posvećena jačanju saradnje sa Alijansom

Vlada Crne Gore je posvećena jačanju i unapređenju saradnje sa Alijansom, poručio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, koji je, na marginama konferencije Globalne koalicije u Rimu, razgovarao je sa generalnim sekretarom NATO.

"Crna Gora, kao kredibilna i odgovorna saveznica, želi dati doprinos u suočavanju sa bezbjednosnim izazovima“, napisao je Abazović na Tviteru.

Crna Gora je pouzdan i iskren partner, koji će se svim raspoloživim sredstvima boriti da očuva univerzalne vrijednosti civilizacije, poručio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović na međunarodnoj ministarskoj konferenciji država članica Globalne koalicije za pobjedu nad ISIS-om.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније