Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 06. 2021. 10:51 >> 10:53
3

DPS NIKŠIĆ

Za Bečanovićku ne važe ni odluke ni zakoni

Nova vlast u Nikšiću direktno učestvuje u stvaranju javašluka na nikšićkim ulicama. Za konstituente vlasti ne važe ni zakoni ni opštinske odluke, pa su tako u subotu veče ispred lokala “Trim“, vlasništvo predsjednice Opštinskog odbora URA, Tatjane Bečanović i njene porodice, postavljeni stolovi duž ulice, kako bi bilo mjesta za što više gostiju, ocijenili su u DPS Nikšić.

Kako naglašavaju u saopštenju, bahatost i osionost Bečanovićke, pokazana je samo nekoliko dana nakon što je na mjesto v.d. sekretara Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine postavljen njen stranački kolega. Za ovakvo narušavanje javnog reda, niko nije imao pravo izdati bilo kakvu dozvolu, ako je uopšte i izdao.

"Dežurnom kritizeru i kvazi moralnoj gromadi Tatjani Bečanović sada ne smeta protekcionizam i nepostupanje u skadu sa propisima, kao što nije ni postupala kada su bespravno gradili parkinge i druge objekte. Takođe, imajući u vidu da je u okviru pomenutog Sekretarijata i Sektor za zaštitu životne sredine, a da se URA deklariše kao zelena partija, ne sumnjamo da će novi sekretar izdati rješenje o uklanjanju smetlišta i buradi iza lokala 'Trim', koji se nalazi u zoni zastićenog prirodnog dobra Park šume Trebjesa. Isto tako vjerujemo da će novi sekretar naložiti uklanjanje platforme, koja je postavljena bez dozvole, na travnjaku ispred lokala preko puta hotela 'Onogošt', čiji su vlasnici aktivisti jednog političkog konstituenta aktuelne lokalne uprave u Nikšiću, koja je u rekordno kratkom vremenu pokazala svu bahatost i osionost", navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније