Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 11. 2013. 08:18 >> 08:31
5

NA ČEKANJU

Lekić: Ponuda SDP-u kad napusti DPS

Demokratski front nije razgovarao sa Socijaldemokratskom partijom o formiranju tehničke vlade, niti će im išta nuditi dok su dio vladajuće koalicije, saopštio je lider tog saveza, Miodrag Lekić.

On je, u intervjuu za list Dan, kazao da sa predsjednikom SDP-a Rankom Krivokapićem, komunicira u skupštinskom ambijentu, kao sa drugim poslanicima.

“Nijesmo ponudili SDP-u formiranje tehničke vlade, niti ćemo im išta nuditi dok su dio vladajuće koalicije. Mi smo u javnim nastupima samo istakli moguće pozitivne strane tranzicionog perioda sa tehničkom vladom”, rekao je Lekić.

Govoreći o lokalnim izborima, koji su održani prošle sedmice, u kojima je DPS pobijedila u sve tri opštine, Lekić je kazao da ih u DF-u sagledavaju u kontekstu ukupnih izbora koji su se dogodili u posljednjoj godini, zajedno sa predsjedničkim i parlamentarnim.

Upitan šta će DF uraditi povodom objavljivanja audio-zapisa o kupovini glasova na Cetinju i u Petnjici, s obzirom da funkcioneri te partije ukazuju da je to direktno uticalo na rezultate izbora, Lekić je rekao da ti audio-zapisi pokazuju “da to nije izdvojena afera, već sistem”.

“Sačekaćemo krajnji političko-pravni ishod svega, što uostalom očekuje Evropska unija. Nakon toga ćemo donijeti odluku o daljim političkim koracima, koje u ovom trenutku ne želim da prejuduciram”, naveo je on.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније