Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 06. 2021. 09:56   >>  09:57 2

MEDOJEVIĆ

Slučaj Elezović pokazaće da li državom vladaju šverceri

Ako se ubistvo visokog policijskog funkcionera Rudolfa Elezovića prikaže kao samoubistvo, to će biti još jedan u nizu očiglednih dokaza da državom, u suštini, vladaju šverceri droge i cigareta i da je njihova mreža saradnika u državnim organima toliko razgranata i moćna da sprečava bilo kakvu akciju države, kazao je predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

Podsjećamo, tijelo bivšeg šefa ulcinjske policije Rudolfa Elezovića pronađeno je prije desetak dana u rijeci Bojani u Ulcinju. 

"Visoki policijski funkcioner je pronađen mrtav a u Crnoj Gori muk", kazao je Medojević i dodao da Elezović nije bio obični policajac. Naprotiv.

"On je jedno vrijeme obavljao funkciju rukovodioca Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja i svih vidova pograničnog i međunarodnog kriminala u Odjeljenju granične policije Bar. U njegovoj nadležnosti su bili nadzor i kontrola prelaženja državne granice u Luci Bar, granični prelazi Sukobin i Bar, kao i cijela državna granica na teritoriji opština Ulcinj i Bar. Pronađen je mrtav, visoki policijski funkcioner koji je bio zadužen da se bori protiv šverca cigareta i droge preko Luke Bar i granice sa KIM i Albanijom", navodi Medojević.

Da se, kaže, ovo desilo u bilo kojoj demokratskoj i pravnoj državi čitava poštena Crna Gora bi se digla na noge i tražila istinu i pravdu.

"A šta se dešava u Crnoj Gori. Ništa. Kao što sam i najavio, mafijaška hobotnica koja kontroliše i policiju i ANB i tužilaštvo i sudove već priprema lažnu objavu da se radi o samoubistvu", kazao je Medojević.

Prema Medojeviću, ako se i "ovo ubistvo prikaže kao samoubistvo, to će biti još jedan u nizu očiglednih dokaza da državom, u suštini, vladaju šverceri droge i cigareta i da je njihova mreža saradnika u državnim organima toliko razgranata i moćna da sprečava bilo kakvu akciju države. To je poruka da je mafija jača od države i da je Crna Gora njihova država".

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније