Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 06. 2021. 18:40   >>  18:43 8

DPS

Krivokapić pokušava da relativizuje događaj u Nikšiću

Zdravko Krivokapić očekivano pokušava da relativizuje jučerašnji događaj u Nikšiću, i to ne zato što je uopšte planirao da se oglašava, već da bi težište priče prebacio na izjavu predsjednika Mila Đukanovića i dominantno se bavio njom, ocijenili su u DPS-u.

"Krivokapić pokušava da nas ubijedi da je naprasno postao čuvar antifašizma, Crne Gore i njenog Ustava. Premijer se oglasio 20 sati nakon fašističkog divljanja u Nikšiću, koje njegovi koalicioni partneri pravdaju time da je čovjek, eto, imao neke fiziološke potrebe, ali je strašno što je to uradio baš u centru grada. Biće da je, kao i u slučaju ministra Leposavića, prevladao strah od gubitka podrške sa određenih adresa, pa je premijer izvagao da je najbolje da odgovornost prebaci na predsjednika države", navodi se u reagovanju DPS na izjavu premijera.

Kako dodaju, nema zaista nikakve potrebe da čovjek, koji je za pola godine pogazio Ustav nebrojeno puta, brani državni poredak od Đukanovića.

"Oni koji su jednom pokušali na silu da ruše državu i Ustav, i kojima se sudilo za to, doveli su Krivokapića do mjesta gdje se sad nalazi. Zato i ne čudi da su, danas povodom čina skrnavljena spomenika heroju, i Krivokapić i oni na istim pozicijama – optužuju DPS. Ipak, očigledno je da je sramni događaj u Nikšiću rezultat njihovog zajedničkog pregnuća od početka litija do danas, makar na nivou inspiracije", navodi se u reagovanju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније