Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 06. 2021. 18:11 >> 18:12

DEMOKRATE CG

DPS ne poznaje podjelu nadležnosti

DPS ne pravi razliku između zakonitog djelovanja i kriminala, ne razumiju da jednom organizacijom, bila to partija, firma ili država, ne treba da upravlja nekoliko ljudi za sopstveni račun, a da elementarno ne poznaju podjelu nadležnosti pokazali su i saopštenjem upućenom predsjedniku Skupštine opštine Nikšić Nemanji Vukoviću u kojem traže da on zaustavi prikazivanje filma ruskog reditelja Borisa Malagurskog, navodi se u reagovanju Demokrata CG.

"Boris Malagurski autor filma za čiju se zabranu zalažete dolazi iz sistema koji vam je godinama pomagao da se održite na vlasti, pa bi možda bilo dobro da se njima obratite za pomoć, jer Demokrate niti dolaze iz tog sistema, niti dijele te vrijednosti", navodi se u reagovanju.

Poručuju da niko nije zavadio i posvađao narod kao DPS, kako bi na svim etničkim stranama punili svoje džepove, otvarali privatne firme, a narodu bacali mrvice, kojima se sijalo zlo po Crnoj Gori.

"Za vrijeme vaše vladavine u Nikšiću je minirana džamija usred grada, a počinioci nikad nijesu niti pronađeni niti kažnjeni. Tako ste i trideset godina držali džamiju u Pljevljima, kao naplatni punkt EPCG. Jasno je svima i zbog čega. Toliko o vašoj odbrani Nikšića i Crne Gore. Znaju i Nikšićani i cijela Crna Gora da između onog koji je oskrnavio spomenik našem Ljubu Ćupiću i vas nema razlike", navode u Demokratama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније