Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 06. 2021. 13:35   >>  13:36

DPS NIKŠIĆ

Vuković da spriječi da Malagurski ponižava Crnu Goru

Predsjednik Skupštine Nikšić Nemanja Vuković je, kako ističu u Opštinskom odboru DPS-a, više puta kazao "Da je vječna Crna Gora", pa se pitaju hoće li dozvoliti brukanje države u Nikšićkom pozorištu, gdje je planirano prikazivanje filma ruskog reditelja Borisa Malagurskog, koji ponižava crnogorski narod.

Kako ističu u saopštenju, Malagurski je isti onaj sitni provokator koji je majke Srebrenice nazivao “profiterkama“, a oproštaj od njihovih najmilijih – dženaza, za njega je “Srebrenica fest“.

"Vidimo da se Vuković ponaša kao predsjednik Opštine. Ne znamo da li je to iz neznanja ili postoji neki dogovor sa koalicionim partnerima. Za razliku od dosadašnjeg neukusnog miješanja gdje ne pripada i nije mu mjesto, dobro bi bilo, zbog Crne Gore i svog obraza da još jednom istupi kao predsjednik Opštine, a ne Skupštine opštine i zabrani najavljenu produkciju sramnog filma", navode u nikšićkom DPS-u.

Časni i pošteni ljudi DPS-a, kako ističu, ponosno i prkosno brane građansku i evropsku Crnu Goru, dok je Vuković i njegovi koalicioni partneri urušavaju saradnjom sa "srpskim svetom" i sa onima koji veličaju ubice Ljuba Čupića i inspirišu skandalozno uriniranje po spomeniku heroju.

"Opet vas pozivamo da dokažete vaše tvrdnje, manite se ispraznih saopštenja, vrijeme je da uradite nešto konkretno", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније