Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG ]

09. 06. 2021. 15:41   >>  17:02 1

HERCEG NOVI

Katiću još jedan mandat predsjednika Opštine

Stevan Katić iz Demokratske Crne Gore ponovo je izabran za predsjednika Opštine Herceg Novi. Katićev izbor podržala su 24 odbornika, dok je šest bilo protiv.

Katić je saopštio da koalicioni sporazum u tom gradu još nije potpisan.

"Ostala pitanja će se rješavati u narednom periodu, ja sam optimista da ćemo u Herceg Novom imati tu široku koaliciju, vidjećemo da li će se to i desiti", kazao je on.

Istakao je da će prioriteti u narednom periodu biti ekonomski oporavak grada nakon pandemije Kovid 19, još značajnija briga o socijalno ugroženom stanovništvu, stvaranje uslova za nova radna mjesta, nastavak infrastrukturnog uređenja grada kroz sve mjesne zajednice i ono što je, kako je kazao, najznačajnije - ispunjenje svih ciljeva planiranih Strategijom razvoja Herceg Novoga do 2027. 

Katić je podnio ostavku na mjesto odbornika u lokalnom parlamentu, a zamijeniće ga Milan Bošković.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније