Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 02. 2013. 19:31 >> 19:26
2

Pavlović: Konjević da istraje ili da se povuče

Poslanik Demokratskog fronta (DF), Koča Pavlović ocijenio je se da ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević nalazi pred izborom da istraje u sprovođenju zakona, ili da se povuče sa funkcije.

Povodom odluke istražnog sudije Miroslava Bašovića da Rajka Škerovića i njegovog sina Pavića pušti da se brane sa slobode, Pavlović je kazao da je "vrlo opasna predstava koju su tužilac i sudija za istrage, po nalogu svojih starješina, odigrali za samo dva dana“.

„Tokom samo dva dana, oni su čak dva puta oslobodili iste osobe kod kojih je pronađena droga, ali ne samo droga već i brojno vatreno oružje i dosta sumnjivog novca“, naveo je Pavlović u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

On je podsjetio da se sve to događa u Baru, gradu koji je masovno ustao i spontatno protestvovao nakon monstruoznog ubistva braće Gojačanin.

„Postoji li sada iko ko spori potpunu opravdanost zahtjeva Pokreta za promjene (PzP), odnosno DF-a, da se nakon izvršenih ustavnih promjena obavi opšti reizbor svih sudija i tužilaca“, upitao je Pavlović.

„I pored toga što PzP posjeduje informacije o bliskim poslovnim vezama Škerovića sa vrhom barskog DPS-a, ipak očekujem istrajnu i odlučnu reakciju Konjevića. Mislim da se on nalazi pred izborom da istraje u sprovođenju zakona, ili da se povuče sa funkcije koju pokriva“, zaključio je Pavlović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније