Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 02. 2013. 17:59 >> 18:00
1

REAGOVANJE

Pozitivna traži ostavku Jelića i Vukčevića

Neophodno je da poslanici DPS-a Zoran Jelić i Zoran Vukčević podnesu ostavke, kaže se u saopštenju Pozitivne Crne Gore (PCG), a u vezi sa današnjim incidentom sa odbora za ekonomiju.

"Pozitivna Crna Gora još jednom poziva Zorana Jelića i Zorana Vukčevića da podnesu ostavke na poslanička mjesta zbog afere “snimak”. Pomenuta gospoda su kršeći zakon onemogućavali zapošljavanje mladih ljudi koji nijesu članovi DPS-a. To je nedemokratsko ponašanje javnih funkcionera koje iziskuje odgovornost i stoga je neophodno da podnesu ostavke", kaže se u saopštenju PCG.

U saopštenju se dodaje da je današnje ponašanje Jelića i Vukčevića “dodatna potvrda da oni sa tim manirima ne treba da sjede u najvišem zakonodavnom domu”.

"Današnje nekulturno i slobodno možemo reći primitivno ponašanje je dodatna potvrda da oni sa tim manirima ne treba da sjede u najvišem zakonodavnom domu u državi i da za to primaju platu od grđana Crne Gore koji ih nijesu izabrali da prijete kolegama i varaju i ucjenjuju birače. Trazimo od gospodina Vukčevića da se izvini za izrečenu prijetnju odrubljivanja glave jer mlađa populacija koja gleda prilog moze pomisliti da je to normalno. Takođe, time bi relaksirao i vrhovnog državnog tuzioca vrlo vjerovatnog objašnjenja da je sasvim normalno prijetiti nekome odbrubljivanjem glave u parlamentu", navodi se u saopštenju Pozitivne.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније