Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 05. 2021. 19:27   >>  19:30 13

KONGRES 4. JULA

Novi kadar u GP URA, zahvalnost starijim članovima

Glavni odbor Građanskog pokreta URA donio je sinoć odluku da se treći redovni Kongres te partije održi 4. jula. Kako je saopšteno, na Kongresu se očekuje reorganizacija partije, a na doprinosu su se zahvalili starijim kolegama.

Navode da su opštinski odbori partije dobili zadatke da pokrenu proces nominacija, a imenovana su i dva tima koja će raditi na pripremi radnih dokumenata i vizulenog identiteta samog Kongresa.

Na Kongresu, kako je najavio predsjednik URA Dritan Abazović, očekuje se reorganizacija partije, novi kadrovi u rukovodstvu, kao i jasnija programska određenja bliža zelenim evropskim politikama.

Iz pokreta URA su zahvalili pojedinim starijim članovima Savjeta koji su odlučili da više ne budu dio organa stranke.

“Izražavamo veliku zahvalnost svima koji su svojim radom doprinjeli da URA, samo pet godina nakon svog osnivanja, ima presudnu ulogu u istorijskim procesima za Crnu Goru. Sada su pred nama još veći izazovi, a to se prije svega odnosi na jačanje građanskog i evropskog konteksta države. Za tako nešto potrebna je nova energija i odlučnost. Izražavamo zahvalnost svojim starijim kolegama na dosadašnjoj pomoći, Crna Gora, ipak, mora dalje”, zaključuje se u saopštenju URA.

Kako je saopšteno ranije, ostavke u Političkom savjetu partije podnijeli su Žarko Rakčević, Šerbo Rastoder, Blagoje Grahovac, Marko Backović i Šefik Mišić.

 

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније