Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

20. 05. 2021. 17:34   >>  19:36 24

OSTAVKE

GP URA napustili Rakčević, Rastoder, Grahovac...

Predsjednik Političkog savjeta Građanskog pokreta URA Žarko Rakčević i četiri člana podnijeli su ostavke na funkcije u tom stranačkom organu. .To su Televiziji Crne Gore potvrdili Rakčević, koji je sjutra gost Jutarnjeg programa i istoričar Šerbo Rastoder, koji je takođe podnio ostavku.

Rakčević je agenciji MINA potvrdio tu informaciju, navodeći da je o ostavci u srijedu obavijestio Predsjedništvo i Glavni odbor partije.

Osim Rakčevića i rastodera, ostavke u Političkom savjetu GP URA podnijeli su i Blagoje Grahovac, Marko Backović i Šefik Mišić.

Profesor Šerbo Rastoder kazao je da cilj, motiv i program Građanskog pokreta URA ne korspondiraju sa onim što je danas objektivnost politike koju ta partija vodi. On je za TVCG, povodom ostavke u Političkom savjetu, kazao da se boji da je dio rukovodstva URE "prihvatio ucjene nekih jačih političkih subjekata".

 

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније