Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 05. 2021. 15:02   >>  15:07 3

IO DPS

Unutarstranačkim reformama do dominacije na izborima

Unutarstranački reformski procesi i jačanje kroz angažman mladih kadrova koji unose novu energiju u djelovanje stranke rezultiraće dominacijom Demokratske partije socijalista na prvim narednim lokalnim izborima, zaključeno je na jučerašnjoj sjednici Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

"Tokom sjednice, više riječi bilo je o proteklim i narednim aktivnostima na jačanju kadrovske strukture, ali i još intenzivnije komunikacije sa članstvom i biračima. U tom pogledu, kako je zaključeno, potrebno je djelovati u kontinuitetu jer, kao najjača partija i predvodnik građanske opozicije, Demokratska partija socijalista uvijek mora u potpunosti koristiti kapacitete, ali i grupisati nove aktiviste", saopšteno je iz DPS-a.

Tokom tekuće godine, kako je naglašeno, partiju očekuju izbori na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici.

"U sva tri grada, kako su se saglasili članovi Izvršnog odbora, moraju biti ostvarene ubjedljive pobjede - koje će biti i najbolja poruka da Crna Gora prepoznaje i građansku ideju i opoziciju sa državnog nivoa kao opciju koja nema alternativu", navodi se u saopštenju.

Takođe, na sjednici je govoreno i o predstojećem Kongresu Savjeta mladih, pri čemu je posebno istaknuto kako on u svakom pogledu mora oslikati energiju i potencijal za buduće vrijeme.

"Navedeno će tijelo, zaključeno je na sjednici, u sljedećem mandatu imati i veću odgovornost i veću vidljivost, s obzirom na čvrstu orijentaciju partije da mlađi kadrovi ubuduće budu predvodnici brojnih političkih procesa", kazali su iz DPS-a.

Dodaje se da je na sjednici konstatovano kako je potrebno da komunikacija između stranačkih organa bude još intenzivnija, imajući u vidu, kako je saopšteno, da slijedi period u kojem Demokratsku partiju socijalista očekuje naročito dinamično djelovanje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније