Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 05. 2021. 17:25 >> 17:26
3

SAOPŠTILI IZ DPS-A

"Vlada ponizila policiju i učinila je predmetom sprdnje"

Aktuelna vlast nastavlja sa kataklizmičnim upravljanjem državnim aparatom, jer su svojim pogrešnim činjenjem i učestalim nečinjenjem doveli do situacije u kojoj je Uprava policije ostala bez čak 120 patrolnih automobila, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"I pored toga što je crnogorska policija za ponos i svako poštovanje kada su u pitanju profesionalnost, stručnost i požrtvovanost, Vlada, koja ne može Budžet da usvoji 6 mjeseci i resorno ministarstvo su je sveli na najniži nivo, da bude predmet sprdnje i pošalica na internetu širom regiona. Paradoksalne su scene kojima svjedoče vozači širom Crne Gore, da bivaju zaustavljani i saobraćajno kontrolisani od strane policije u civilnim autima?! To Crna Gora još nije doživjela", navodi se u saopštenju partije.

"Zaista je tužno gledati kako karcinom ove vlasti metastazira i razara kompletan državni sistem, sa perspektivom raspada, koja se nazire u skorijoj budućnosti", zaključuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније