Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 05. 2021. 19:22 >> 19:22

JANOVIĆ

"Podrška Evropskom timu je glas za promjene i napredak"

Član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Janović pozvao je Novljanke i Novljane da na nedjeljnim izborima podrže Evropski tim za Herceg Novi.

"Na ovim izborima birate između promjena i napretka sa jedne i stagnacije grada sa druge strane. Pravo izbora je u vašim rukama, vašim glasom učinite da Herceg Novi ponovo zaigra u pobjedničkom Evropskom timu", kazao je Janović.

Janović je građanima Novog poručio da iskoriste mogućnost, izađu na nedjeljne izbore, i zaokruže broj 2.

"Time će na najbolji način podržati Evropski tim za Herceg Novi, koji je jedini garant prosperitetnog puta i napretka", zaključio je Janović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније