Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 11. 2013. 12:38 >> 11:19
4

MILOŠEVIĆ OPOZICIJI

Krivca za poraz tražite u svojim redovima

Politički direktor DPS-a Tarzan Milošević rekao je da ne postoji niti najmanji osnov za tvrdnje opozicije o neregularnostima na juče održanim lokalnim izborima na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici.

 

DPS je na jučerašnjim izborima osvojio apsolutnu vlast na Cetinju i u Mojkovcu, dok je u Petnjici osvojio 15 mandata, ali neće moći sam da formira vlast.

Komentarišući ocjenu poslanika Pozitivne Crne Gore Mladena Bojanića da opozicija treba da preispita priznavanje rezultata lokalnih izbora, jer je DPS nastavila i pojačala praksu zloupotrebe državnih resursa, Milošević je za Portal RTCG rekao da je cijela Crna Gora svjesna da "tu nema nijednog osnova za tu priču".

"Ni najmanjeg osnova, tako da po ko zna koji put, umjesto da na odgovoran način preispitaju vlastite slabosti i izvuku pouke, opozicija krivca traži na pogrešnoj strani", kazao je Milošević.

On je rekao i da je rano sada govoriti o tome sa kim bi DPS u Petnjici mogao formirati vlast.

"Mislim da je rano da govorim i tome, ali to je kod nas, s obzirom da su lokalni izbori, u ingerenciji lokalnih odbora koji će sigurno predložiti rješenja ili partije sa kojim će na najlakši način funkcionisati u sljedeće četiri godine i izvršavati ono što su obaveze prema građanima", pojasnio je Milošević.

Na pitanje šta bi poručio kolegama iz SDP-a, nakon rezultata lokalnih izbora na Cetinju i u Mojkovcu, Milošević je rekao da nikada nikome nije htio da dijeli savjete.

"Svako treba da ima snage i energije da kroz vlastito preispitivanje uvidi je li to dobro i može li biti bolje. Poslije ovih izbora ima prostora da svako analizira ono što je govorio prije i nakon izbora", rekao je Milošević.

On je poručio i da je DPS još jednom pokazao da je ubjedljivo najjači politički subjekt u Crnoj Gori.

"Ja sam i prije rekao da ćemo pobijediti u sve tri opštine i pobijedili smo", podsjetio je Milošević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније