Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 04. 2021. 17:14   >>  17:17 6

LIBERALNA PARTIJA

"Abazović nastavlja da srozava integritet države"

Potpredsjednik Vlade Crne Gore nastavlja sa ogromnim elanom da srozava integritet države Crne Gore i ugled njenih institucija i zakona, saopštila je Liberalna partija (LP).

"Kao u čuvenoj priči o dječaku koji je vikao vuk, plašimo se da nakon ovih izleta Abazovićevog ega, više niko neće za ozbiljno uzimati ni izvršnu, ni sudsku vlast ni tužilaštvo. Nakon što je juče proglasio privođenje već poznatog lica za istorijsku akciju policije, najznačajniju od obnove nezavisnosti, već danas je isto to lice pušteno iz pritvora i otišlo kući kao da se ništa nije dogodilo. Slično je završilo svako do sada Dritanovo neslavno "hapšenje" putem tvitera i press konferencija", navodi se u saopštenju LP-a.

U toj partiji su ocijenili da je svakom jasno da je u pitanju samo demagogija, obmana javnosti i zavaravanje građana.

"Pitanje je međutim, zašto Abazović uporno izmišlja tabloidne scenarije i kafanskim pričama zamajva narod? Očigledno kako bi skrenuo pažnju javnosti i sakrio suštinu prevara koje nam ova Vlada permanentno sprema", smatraju u LP.

Oni su naveli da je, kada su usvajane sramne izmjene Zakona o slobodi vjeroispovjesti, istog dana Abazović sazvao pres konferenciju na kojoj je saopštio da je DHL poslao Srbiji zahtjev za izručenje Svetozara Marovića.

"Sudbina tog paketa ostala je nepoznata do danas ali je sad već jasno da potpresjednik Abazović služi samo kao probni balon ovog režima i maskota koja treba da pravi buku dok se provlače krupne stvari. Istovremeno, kao da su zaboravili Leposavićevu ostavku ili razrješenje, nit luk jeli nit luk mirisali, a žrtve Srebrenice ostaju bagatelan kusur", kažu u LP.

"Tako i danas kada premijer Vlade u ostavci Krivokapić, iza leđa javnosti i krijući sprema ugovor države sa SPC kojim će da preda na tacnu Beogradu crnogorsku istoriju, kulturu, ogromnu zemlju, a evo se ispostavlja i crkvu koja gubi svoj subjektivitet u Crnoj Gori, dok se sprema cijela ova prevara, Abazović kao dvorska luda priprema predstavu za javnost kojom ćemo se zanimati dok Krivokapić ne potpiše ugovore", dodaje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније