Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 04. 2021. 14:39 >> 14:39
2

SASTANAK SA AMBASADOROM

Vrijeme za povećanje izvoza vina na kineskom tržištu

Pravo je vrijeme da se poveća izvoz vina kompanije "13. Jul –Plantaže" na tržištu Kine, kazao je kineski ambasador Liu Đin.

Izvršni direktor kompanije „13. Jul –Plantaže“ Miroslav Vuković i predsjednik Odbora direktora Nebojša Vuksanović sastali su se juče u vinskom podrumu Šipčanik sa ambasadorom Narodne Republike Kine u Crnoj Gori.

Kkao je sopašteno, razgovarano je o mogućnostima unaprijeđenja saradnje i povećanju izvoza vina Plantaža na kineskom tržištu.

Tokom razgovora rukovodstvo Plantaža se zahvalilo kineskom ambasadoru na ohrabrenju u naporima koje kompanija ulaže u nastojanjima da poveća izvoz na ovom, nama, "strateški važnom tržištu, i izrazilo uvjerenje da će i predstavnici ambasade u Crnoj Gori dati svoj doprinos i pomoć na uspostavljanju novih kontakata i kreiranja buduće strategije saradnje, sve na fonu tradicionalno dobrih odnosa između Crne Gore i NR Kine", navodi se u saopštenju kompanije „13. Jul –Plantaže“.

Kako je saopšteno, Đin je istakao da Plantaže imaju visokokvalitetan proizvod koji predstavlja zlatnu vizit kartu imidža Crne Gore i ocijenio da je pravo vrijeme da se poveća izvoz vina na tržištu Kine.

"Kinesko tržište je najveće izvozno tržište Plantaža, van regiona, u konstantnom rastu i uvjereni smo da će jučerašnji susret sa Njegovom Ekcelencijom, gospodinom Liu Đinom doprinijeti da se u narednom periodu unaprijedi ova saradnja i da će vina Plantaža u većoj mjeri biti dostupna kineskim potrošačima", kazali su iz Plantaža.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније