Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 04. 2021. 12:23   >>  12:24 12

BOŠKOVIĆ PORUČIO

Vučićev imidž pater familiasa nacije šteti Srbiji

Približavaju se predsjednički izbori u Srbiji, i bilo bi ljekovito za region, a posebno za Srbiju, da se permanentna kampanja Aleksandra Vučića vodi na nekim drugim temama, a ne na građenju imidža pater familiasa cijele nacije, saopštio je poslanik DPS-a Predrag Bošković.

Bošković navodi kako se "treći ešalon političke posluge Aleksandra Vučića, svi sa puterom na glavi i podjednakim šansama da završe na robiji kao i u Vladi, zaletio da odbrani Vućića, iako ga niko nije napao".

"Štaviše suprotno, da nijesu treći, nego bar drugi ešalon, razumjeli bi da predsjednik Srbije uživa u ulozi velikosrpskog promotera, i da mu to dođe kao kompliment. Zašto to radi samosažaljivo se prenemažući, pitanje je stila i forme, vjerovatno i karaktera ali to ne utiče na krajnju namjeru da svojim prenaglašenim paternalističkim odnosom prema Srbima u zemljama u susjedstvu, uz nezaobilazne dramaturške elemente, svojim izjavama i činjenjima destabilizuje region", kazao je Bošković.

Podsjeća i da se približavaju predsjednički izbori u Srbiji.

"Zaista bi bilo ljekovito za cio region, a posebno za Srbiju, da se ova permanentna kampanja srpskog predsjednika vodi na nekim drugim temama, a ne na građenju imidža pater familiasa cijele nacije. Jedan je već to pokušavao i nije se dobro završilo", zaključio je Bošković.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније