Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 04. 2021. 12:44 >> 12:44
7

MURATOVIĆ

Ministri u Trebinju zbog izbora, a ne turizma

Ministri u Vladi Crne Gore Milojko Spajić i Jakov Milatović, danima najavljujući neviđeni turistički bum – iako znaju da se ministarka zdravlja baš potrudila, svojim inatom i nekompetentnošću, da ugrozi sezonu – u potrazi za turistima otišli su do Trebinja, kaže u izjavi za medije Boris Muratović, član Glavnog odbora DPS Crne Gore.

“Naravno, iz Federacije, su se sa pravom zapitali, kakvu poruku ministri u Vladi Crne Gore žele da pošalju i znaju li oni da je Sarajevo glavni grad Bosne i Hercegovine, a ne Trebinje?!”, navodi Muratović.

Praksa da se, pri odlascima u Bosnu i Hercegovinu, bilo zbog sahrana i crkvenih obreda, ili navodne promocije destinacije, ne ide van granica entiteta RS, dovoljno, kako kaže Muratović, govori o stavovima i namjerama izvršne vlasti.

“Zato je i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, funkcioner Dodikove stranke Staša Košarac, posebno istakao veze sa Republikom Srpskom, i iskazao očekivanje da će u narednom periodu biti „vrlo konstruktivnih razgovora na realaciji rukovodstva Republike Srpske i Vlade Crne Gore“, navodi Muratović.

Zato se, kako ističe, s pravom javnost pita da li je ovo zaobilaženje Sarajava, politička poruka naših ministara koja se uklapa u onu neustavnu čestitku takozvanog Dana Republike Srpske koju je Krivokapić nedavno uputio Željki Cvijanović.

“Sa druge strane, više je nego očigledno da je posjeta Trebinju, zapravo, imala najmanje veze sa turizmom, posebno u svijetlu činjenice, da je u delegaciji bio i predsjednik opštine Herceg Novi i da se približavaju izbori u toj opštini na kojima, među onih deset posto nelegalno upisanih građana, glasaju i brojni građani iz Trebinja i okoline”, zaključio je Muratović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније