Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 04. 2021. 16:29 >> 16:30
7

"NEDOPUSTIVA POJAVA"

DPS osudio prijetnje upućene ministarki zdravlja

Demokratska partija socijalista najoštrije osuđuje prijetnje upućene ministarki zdravlja u Vladi Crne Gore Jeleni Borovinić-Bojović, i zahtijeva od nadležnih organa da se ovaj slučaj što prije riješi.

Iz DPS-a su kazali da u osudi takvih nedopustivih pojava ne smije biti političkih razlika.

"Svi smo jednako dužni da pošaljemo jasnu poruku upozorenja da su svako nasilje i prijetnje javnim djelatnicima i članovima njihovih porodica, ili bilo kome drugome, ne samo neprihvatljivi, nego da to ne priliči crnogorskoj tradiciji, i u suprotnosti je sa osnovnim evropskim vrijednostima i ciljevima kojima kao društvo težimo", poručuju u DPS-u.

Istakli su da kao kao partija u potpunosti posvećena građanskom konceptu i usvajanju demokratskih standarda, izražavaju nadu da u bliskoj budućnosti neće biti potrebe u Crnoj Gori da se bilo koji politički subjekt, ili pojedinac, ovakvim povodima obraća javnosti.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније