Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 04. 2021. 14:24 >> 14:25

EVROPSKI TIM ZA HN

"Novi mora biti centar turizma i kulture"

Herceg Novom su potrebne velike promjene i to je jedini način da vratimo stari sjaj našem gradu. Potrebne su nam promjene koje će omogućiti svim građanima da žive na način na koji žele i mogu, promjene kojima će se vrjednovati rad i zalaganje svakog pojedinca, i promjene koje će svima donijeti potrebnu stabilnost i fokus na razvoj i budućnost, saopšteno je danas iz Evropskog tima za Herceg Novi.

Ističu da takve promjene očekuju građani Herceg Novog.

"Spremni smo da sa svima koji razmišljaju na ovakav način preuzmemo odgovornost za napredak našeg grada. Moramo zbiti redove i okupiti sve kojima je stalo do bržeg ekonomskog, kulturnog i ukupnog razvoja Herceg Novog, sve kojima je stalo do očuvanja dostojanstva i napretka Crne Gore", navodi se u saopštenju.

"Naš Herceg Novi je nekada bio grad kulture, stvaralaštva, sportista... grad u kome su rado boravili Ivo Andrić, Branko Ćopić, Dušan Kostić, Mihailo Lalić, Stevan Raičković, Zuko Džumhur... grad u kome su stvarali Petar Lubarda, Dado Đurić, Milo Milunović, Bato Pravilović, Aco Prijić, Luka Tomanović... grad koji je bio perjanica turizma, sporta, kulturnih i zabavnih manifestacija. Ukoliko dobijemo priliku od vas - građana Herceg Novog, spremni smo da Herceg Novom vratimo stari sjaj", dodaju iz Evropskog tima za Herceg Novi.

Naglašavaju da taj grad mora biti ponovo mjesto okupljanja regionalnih i evropskih kulturnih velikana i centar daljeg razvoja turizma u Crnoj Gori.

"Evropski tim za Herceg Novi spreman je da na ovim osnovama dalje gradi politiku u našem gradu koja će biti isključivo usmjerena na dalji razvoj i napredak građana", zaključuje se. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније