Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 04. 2021. 20:26   >>  23:30 24

PREMIJER DF-U

"Dosta je laži zbog jeftinih političkih poena"

Napustio sam sastanak sa liderima parlamentarne većine zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine. Dosta je bilo širenja laži radi sticanja jeftinih političkih poena, rekao je premijer Zdravko Krivokapić.

"Nikada se nijesam tajno sastao sa predsjednikom države Milom Đukanovićem. Sa njim se ne sastajem zato što volim, već zbog toga što je to moja zakonska obaveza kao premijera", rekao je Krivokapić u reagovanju, zbog, kako kaže, širenja lažnih infomacija.

Krivokapić navodi da je u vili Gorica danas održan pripremni sastanak za sljedeću sjednicu Savjeta za odbranu i bezbjednot - zakazane za petak, 16. april 2021. u 13 sati.

"Prisustvovali su predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, ministarka odbrane Olivera Injac i ja, a povodom rješavanja aktuelnih pitanja u vezi sa Ministarstvom odbrane i Vojske Crne Gore", zaključio je Krivokapić.

Podsjetimo, lideri Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Madojević saopštili su da sastanak sa premijerom Zdravkom Krivokapićem nije imao uspješan završetak.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније