Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 04. 2021. 10:16   >>  10:17 3

MIRANOVIĆ NIKOLIĆU

"U nama vidite prijetnju svom nezakonito stečenom kapitalu"

Član Glavnog odbora GP URA Lazar Miranović kazao je da Demokratska partija socijalista (DPS) u njima vidi prijetnju svom nezakonito stečenom kapitalu.

Miranović je to kazao odgovarajući portparolu i poslaniku DPS-a Milošu Nikoliću koji je kazao da je potpredsjednik Vlade i predsjendik GP URA Dritan Abazović po ko zna koji put, nečasno i neistinito, optužio predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da direktno radi protiv interesa države.

"Prije nego potrčite da 'odbranite' svog predsjednika partije, kome su stotine hiljada građanki i građana Crne Gore godinama pjevali sa gradskih trgova ne baš tako lijepe pjesme, stanite na loptu i budite relaksirani – jer ruka pravde nije ni zagrebla sav kriminal i korupciju koje Vašu partiju drže kao kulu od karata, a poslije čijeg procesuiranja ćete imati bitnijih tema za javne nastupe, kazao je Miranović.

On navodi da je DPS-u do Crne Gore stalo koliko do lanjskog snijega.

"Vi u nama vidite prijetnju svom nezakonito stečenom kapitalu, kriminalnim vezama i trulim temeljima na kojima počiva Vaš DPS, šta će epilog dobiti vrlo brzo – čim nezavisni i nepotkupljeni tužioci/teljke dobiju svoju šansu", poručio je Miranović.

Miranović je dodao da DPS mjesecima "jaše" na imaginarnim temama i imaginarnim prijetnjama, samo da bi, kkao je kazao, prikrili sva nepočinstva i kriminal koji su nesmetano sprovodili pune tri decenije.

"Zloupotrebljavate pitanje Srebrenice, a zaboravljate da je Vaš predsjednik punio gorivom tenkove Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću, a zajedno sa Slobodanom Miloševićem i Momčilom Krajišnjikom kovao planove o etničkom prekrajanju BIH. Zloupotrebljavate tehnička pitanja poput prebivališta, a poklanjali ste šakom i kapom državljanstva bjelosvjetskim tajkunima i kriminalcima, koji su crnogorski pasoš koristili samo da bi sa njim bježali preko granice. Govorite o nesposobnosti nove Vlade, a bili ste portparol najkorumpiranijeg režima u istoriji Evrope, iza kojeg je Crna Gora ostala nikada ranjivija i nikada uniženija. Zato, budite relaksirani, Crnu Goru ima ko da brani – od svih prijetnji, pa i od Vas i Vaših militantnih i kriminalnih krila, kojima neće poći za rukom da je destabilizuju i opet vuku kroz blato", ističe Miranović u odgovoru.

On ukazuje da nema veće izdaje Crne Gore od "njenog trodecenijskog potkradanja, ponižavanja i namjernom slabljenja, samo kako bi šačica DPS-ovih funkcionera akumulirala stotine miliona eura i raznosila ih po zemljama Bliskog Istok".

"Antifašistički duh Crne Gore nas obavezuje da se borimo protiv takvih kao što ste Vi i Vaša partija, gospodine Nikoliću. Ako su naši preci polagali živote na oltar nezavisnosti od svih, iznutra i spolja, kao i za pravo Crne Gore da se razvija pošteno, jednako i da djeluje emancipatorski, onda je naša obaveza da tu borbu danas nastavimo. A Crna Gora suštinski može biti nezavisna samo ukoliko tu nezavisnost bude izgradila i od Vaše partije, njenih kriminalnih kandži i epskog lopovluka, kao i od svih drugih domaćih i regionalnih centara moći. Takvoj Crnoj Gori mi težimo – sa ujednačenom distribucijom dobara, ali i pravde, a u takvoj Crnoj Gori Vaša partija prirodno ne može naći svoje mjesto", zaključuje Miranović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније