Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

10. 04. 2021. 19:13 >> 19:14
3

NSD REAGOVALA

"Seferović se neistinama preporučio za novi politički angažman"

Odbornik Demokratskog fronta (DF) u Skupštini opštine Herceg Novi Boris Seferović se neistinama o Novoj srpskoj demokratiji (NSD) i DF-u preporučio za novi politički angažman, kazali su iz NSD.

Seferović, koji je doskora bio dugogodišnji predsjednik Opštinskog odbora (OO) Nove Herceg Novi, je ranije danas saopštio da napušta DF i da pristupa timu Demokrata.

Iz OO NSD Herceg Novi kazali su da Seferović odavno nije dio NSD i DF.

“Zapravo, naš opštinski odbor, koji je izabran prije nekoliko mjeseci, nema ga u svom članstvu, a kamoli da je dotični predsjednik istog, jer smo znali i mi i on da na njega ne treba računati ni u našem sastavu, ni u kampanji”, navodi se u saopštenju.

Seferović je, kako su kazali, već duže vremena tražio politički angažman u nekoj od stranaka izvan DF-a.

“A očigledno da je cijena tih novih početaka morala da se plati uvredama i neistinama na račun NSD i DF. Mi smo sigurni da naša stranka i DF nijesu ništa izgubili, a da li su nešto dobili oni kod kojih je zaigrao, neka oni sami procjenjuju”, naveli su iz OO NSD.

Oni su kazali da hoće da brinu o interesu građana Herceg Novog.

“Mi vodimo pozitivnu kampanju nenapadanja sa onima sa kojima 10. maja treba da sjednemo i dogovorimo se o novoj vlasti u Herceg Novom. Mi smo sigurni u pobjedu, imamo prave, dobre ljude, program i ideje, imamo rješenja kako da naša opština bude bogatija”, zaključuje se u reagovanju OO NSD.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније