Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 04. 2021. 18:23 >> 18:23
3

SNP

"Sankcionisati počinioce današnjeg incidenta"

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje današnji napad tzv. patriota na vozilo u kojem se nalazila ćerka premijera Zdravka Krivokapića, saopštili su iz te partije.

"Iako mediji privrženi bivšem režimu čine sve da dokažu da je u pitanju bilo gaženje "patriota" od strane vozača službenog vozila koje pripada Generalnom sekretarijatu Vlade, snimci jasno pokazuju da je vozilo bilo opkoljeno sa svih strana i pitanje je šta bi se desilo da su demonstranti uspjeli da dođu do onih koji su u njemu bili", navode u saopštenju.

Isitču da ne razumiju i ne mogu ni na koji način opravdati ovaj postupak, kako kažu, tzv. boraca za slobodnu i pravednu Crnu Goru.

"Ovakav nivo primitivizma i nasilja ne priliči Crnoj Gori, ni trenutku u kojem se nalazimo. Oni koji podstiču naše sugrađane na slično djelovanje moraju razmisliti o posledicama svojih postupaka i o tome u kojem pravcu usmjeravaju naše društvo", kazali su iz SNP-a.

Poručuju da SNP CG očekuje od Uprave policije da identifikuje i adekvatno sankcioniše sve počinioce današnjeg incidenta.

"Zakon mora biti jednak za sve, a država mora pokazati da je jača od razuzdanih hordi koje smatraju da mogu vršiti nedjela zaogrnuti crnogorskom zastavom, a da će to proći nekažnjeno", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније