Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 04. 2021. 15:07   >>  15:07

SAVJET MLADIH DPS-A

"Znaju da sa Vladom odlaze one koje su uhljebili"

Predsjednik pokreta za promjene i jedan oid lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević sve vrijeme ruši Vladu viralno, sa društvenih mreža, a u realnom životu, strijepi nad njenom sudbinom, saopštio je Savjet mladih DPS Crne Gore.

"On zna da kad Vlada padne, sa njom odlaze i svi oni koje su Medojević i Demokratski front, uhljebili na veoma lukrativnim pozicijama, koristeći se metodom ucijena i stalnih pritisaka", kazali su iz SM DPS-a.

Naveli su da je Medojevićeva tvrdnja da su vlasnici Vijesti i sveštenici Mitropolije formirali Vladu, plagijat stavova DPS-a.

"Naime, od početka tvrdimo da je ova Vlada sastavljana po hramovima i manastirima, kao i da prošlogodišnje litije nijesu predstavljale otpor Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, već organizovanu pobunu protiv legitimne vlasti, zaklonjenu iza crkvene scenografij", navode i SM DPS-a.

Posebno je interesantno, kako su kazali, da Medojević sada proziva funkcionera Trampove administracije, kao odgovornog za formiranje, kako on kaže „Frankeštajn vlade“.

"Kada znamo da je lider Pokreta za promjene snažno podržavao prethodnu administraciju SAD i da se konstantno hvalio svojim vezama u istoj. Nije moguće da mu je neko nešto iza leđa radio, dok je on bio zauzet učešćem u Trampovoj kampanji i retvitovanjem njegovih objava", piše u saopštenju SM DPS-a.


"A što se tiče ove reciklaže propalih spinova o tome da funkcioneri DPS, i bivši premijer Marković, formiraju novu stranku, pitamo Medojevića, koji voli da širi famu o sebi kao obaviještenoj osobi, da li se on vodi onom „nada posljednja umire“ ili je tako ozbiljno shvatio dodijeljenu mu ulogu razglasa udbaških podmetačina", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније