Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 11. 2013. 20:27 >> 20:30
4

BIO PROTIV REFERENDUMA

Đukanović: Lekić klečao u Vašingtonu

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović nakon završne konferencije te partije u Mojkovcu poručio da je siguran u pobjedu na lokalnim izborima u toj opštini.

On je naveo da je DPS kako bi oslobodio Mojkovac vlasti 12 godina mukotrpno radila na tome.

"Nema nikakve sumnje da je Mojkovac krenuo uzlaznom putanjom i da smo za četiri godine pokazali da imamo i umijeće i političku energiju", kazao je prvi čovjek DPS-a.

Đukanović kaže da DPS ima želju i visok stepen odgovornosti da riješi naslijeđene probleme u Mokovcu.

"Licemjerno je do zla boga neodgovorno pitati nekoga zašto za četiri godine nijesi ispravio sve ono što sam ja upropaštavao. I želim da kažem da sam spreman da sa čela Vlade koju ću predvoditi u narednom periodu pomognem ljude koji će voditi Mojkovac, budući razvoj Mojkovca biće situiran u oblasti turizma i proizvodnje hrane", poručio je Đukanović.

On kaže da je DPS pripremio dobru plansku dokumentaciju za valorizaciju Bjelasice.

"Sve ovo što govorim sam pet puta premjerio prije nego što sam podijelio sa vama. Ubijeđen sam da se Crna Gora dobro razvija. Možete li vjerovati nekome da poštuje ono što je žrtva mojkovačke bitke onome istome koji je 1999. stao uz Miloševića. Koji je bio ambasador velikorspkog nacionalizma. Možete li vjerovati tome ko je 2006. klečao na koljenima u Vašingtonu da se Crnoj Gori ne da pravo na referendum", zaključio je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније