Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 11. 2013. 15:04 >> 15:04
3

CETINJE, MOJKOVAC, PETNJICA

Kampanja još sjutra

Predizborna kampanja na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici završava se sjutra u ponoć, uoči izbora koji će u tim opštinama biti održani u subotu.

Na izborima na Cetinju učestvuju osam lista – Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokratska partija (SDP), Socijalistička narodna partija (SNP), Građanski front, Pozitivna Crna Gora, Pravedna Crna Gora, Liberalna partija (LP) i Pokret vladavine prava.

Na izborima u Mojkovcu učestvovaće – DPS, SDP, Pozitivna Crna Gora, Narodna stranka, Otadžbinska srpska stranka, nezavisna lista Za Mojkovac i koalicija SNP, Demokratskog fronta i Demokratske srpske stranke.

U Petnjici će učestvovati liste DPS, SDP, Bošnjačke stranke, SNP, Pozitivne Crne Gore, LP i Stranke penzionera, invalida i socijalne pravde.

Na prethodnim izborima na Cetinju, DPS je osvojila 21, SDP šest, SNP tri, LP -Građanska partija dva mandata, a u parlamentu je bio i jedan nezavisni odbornik.

U Mojkovcu su na poslednjim izborima DPS i SDP imali 18, a SNP 13 odbornika.

Petnjici je vraćen status opštine krajem maja, odlukom crnogorskog parlamenta.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније