Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 03. 2021. 15:25 >> 15:26
2

BOŠKOVIĆ

"Nemušta SNP odbrana ministarke odbrane"

SNP svojim saopštenjem pokušava opravdati debakl koji je gospođa Injac doživjela danas u Parlamentu, pokušavajući jeftinim populizmom da izbjegne odgovore na postavljena pitanja, saopštio je Predrag Bošković, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

"Ono što je nepobitna činjenica je da je upravna inspekcija za mandata nove vlade utvrdila da nije bilo nezakonitog zapošljavanja za vrijeme prethodnog rukovodstva. Siguran sam da bi, da je istina što SNP govori, bile već pokrenute pravne procedure u tom pravcu", navodi Bošković.

Poručio je SNP, ako im je stalo do istine, jda mogu da pitaju gospođu Injac koliko je ona zaposlila ljudi po ugovoru o djelu.

"Da li su za njih ispoštovane sve pravne procedure? Da li je za iste dobijena saglasnost Ministarstva finansija? Da li je za njih urađena bezbjednosna procjena i dobijena dozvola za pristup tajnim podacima prije nego su pristupili istim? Da li su licima zaposlenim po ugovoru o djelu stavljena na raspolaganje službena vozila i nakon radnog vremena, čim je načelniku Generalštaba naređeno da ga parkira poslije 15h?", zakljuluje Bošković. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније