Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 03. 2021. 11:27   >>  11:27 4

ZEČEVIĆ

“Kritike dokaz da je Vukšić na pravom putu”

Predsjednik OO NSD Podgorica i poslanik DF-a Radoš Zečević kazao je da su pokušaji diskreditacije i smjene v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejana Vukšića od strane Predraga Boškovića i Raška Konjevića dobra vijest, jer je, kako dodaje, očigledno da je Vukšić na pravom putu da razotkrije i presiječe pipke između vrha bivšeg režima i organizovanih kriminalnih grupa.

Zečević navodi i da javnost očekuje da se uskoro otkrije, kako ističe, “sramna uloga Raška Konjevića u razbijanju mirnih protesta DF-a 2015.godine.

“Kao i njegova veza i uloga u mnogim malverzacijama koje su se događale u ministarstvima finansija i policije dok je istima upravljao”, poručio je Zečević.

Ističe i da je teško nabrojiti sve nezakonitosti koje je vršio Predraga Boškovića.

“Idući od ministarstva do ministarstva, gdje je imao glavnu ulogu da preoblikuje slobodnu volju zaposlenih i stvori ,,novog čovjeka", po dukljanskoj ideologiji Mila Đukanovića, a koja je doživjela krah na izborima tridesetog avgusta”, poručio je Zečević.

On kaže da Bošković na tom zadatku nije birao metode, a još manje novčana sredstva iz budžeta Crne Gore.

“Ogroman novac je korišćen za kupovinu i podobnost ključnih ljudi u sistemu koji su mu pomagali u ostvarenju cilja. Pošto ministarka odbrane Olivera Injac ne želi i/ili ne smije da razotkrije ni djelić nezakonitosti svog prethodnika, za početak poziv novoformiranom Nacionalnom savjetu za borbu protiv korupcije na visokom nivou da istraži i potom pokrene krivičnu prijavu protiv Predraga Boškovića, zbog zloupotrebe službenog položaja dok je bio na funkciji predsjednik stambene komisije Vlade”, zaključio je Zečević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније