Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 03. 2021. 06:18   >>  06:18 8

DANAS I SJUTRA

Radulović na sastanku s ministrima NATO članica

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović učestvovaće danas i sjutra na sastanku ministara vanjskih poslova NATO-a koji se održava u sjedištu Alijanse u Briselu.


Tokom dvodnevnog sastanka, kako je najavljeno, posebna pažnja biće posvećena prijedlozima za unapređenje političkog i vojnog djelovanja NATO-a, kako bi Alijansa bila bolje pripremljena za buduće izazove.

"Ministri će takođe razgovarati o pitanjima bezbjednosti evroatlantskog područja, sa naglaskom na izazove u neposrednom okruženju Alijanse, na prostoru Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike, uključujući i aktuelna dešavanja u Avganistanu", kazali su iz MVP-a.

Učešće na sastanku, kako su kazali, biće prilika za brojne bilateralne susrete ministra Radulovića sa šefovima diplomatija zemalja članica NATO.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније