Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 03. 2021. 10:45   >>  10:46 9

23. MARTA

Davidović pozvan na saslušanje zbog izjave o Vučiću

Predsjednik Narodnog pokreta i crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović potvrdio je da je pozvan na saslušanje zbog izjave da iza njegovog atentata prije godinu i po dana stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Na saslušanje sam pozvan 23. marta u Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore kako bih objasnio situaciju oko atentata na mene. Vućić ima ambiciju da posvađa ljude u Crnoj Gori, kao što je to uradio u Srbiji, na Kosovu i Republici Srpskoj. Taj njegov poriv ne jenjava i to je nešto što će sigurno usložnjavati situaciju na ovim prostorima. Ludak je stvarno krenuo u ludu priču, vidite sami šta se u Srbiji dešava i da narod ne može normalno da živi”, rekao je Davidović za Nova.rs.

On dodaje da ništa posebno ne očekuje od predstojećeg saslušanja, te da je on samo rekao istinu.

“Vučićevi mediji su prenijeli da su to izvršili kriminalci koji su sad pohapšeni (klan Veljka Belivuka), a svi znaju da je njih stvorio Aleksandar Vučić. Ja nemam drugih izvora, on je sam sebe otkrio”, poručuje on.

Podsjetimo, Davidović je na konferenciji za medije, održanoj 10. marta, izjavio da iza pokušaja atentata na njega i vladiku Joanikija, koji se dogodio u decembru 2019. godine, stoji lično predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Upravo je to povod zbog čega su ga istražni organi Crne Gore pozvali na saslušanje.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније