Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 03. 2021. 06:13   >>  06:14 18

DEMOKRATE REAGOVALE

"DPS nije u poziciji da dijeli lekcije o pomirenju"

Demokratska Crna Gora reagovala je povodom sinoćnjeg gostovanja potpredsjednika DPS-a Jevta Erakovića u emisiji Teleskopija na TVCG, uz ocjenu da se on, opravdavajući izborni rezultat u Nikšiću, upustio u analize koje se suprotstavljaju zdravoj logici i predstavljaju svojevrsne političke vratolomije koje, kako kažu, nemaju uporišta u realnosti.


DPS, kažu iz Demokratske Crne Gore, nije u poziciji da bilo kome dijeli lekcije o pomirenju u Crnoj Gori kada je, istakli su, prethodno podijelilo sve što se moglo podijeliti.

"Međutim, Eraković je potpuno obrnuo logiku, pa je tako nekim čudom saopštio: da ako razgovaramo sa onima koji dijele, onda smo za pomirenje, a ako ne razgovaramo sa onima koji dijele, onda smo za podjele. Pa, ovo rijetko ko može smisliti. Da se ne bi mnogo mučili, ne pričamo sa onima koji su zemlju doveli do bankrota, rasprodali sve resurse, ostavili dugove, podijelil građane po svim mogućim šavovima, sa onima koji se obračunavaju sa vjerskim zajednicama i onima koji su zaustavili reforme i put Crne Gore ka EU uspostavljajući hibridni autokratski režim", kazale su Demokrate.

Smijenjenom režimu, kako su istakle, žele "otriježnjenje tokom hlađenja u opoziciji".

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније