Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 03. 2021. 19:36   >>  19:42

"CRNO NA BIJELO-MOŽE NIKŠIĆ"

"Građani da se ne okupljaju, budimo odgovorni"

Iz liste "Crno na bijelo-Može Nikšić" apelovali su još jednom na sve svoje sugrađane da se ponašaju odgovorno, imajući u vidu vrlo tešku epidemiološku situaciju u gradu, da se ne okupljaju i prave automobilske kolone po gradu, saopštila je URA.

"Još jednom upućujemo molbu i apel našim sugrađanima da se ponašaju društveno odgovorno u ovoj nezavidnoj epidemiloškoj situaciju imajući u vidu to da pojedinci i danas u toku dana izlaze na ulice i organizuju automobilske kolone. Pomozimo našem zdravstvenom sistemu, pomozimo sebi samima da koronavirus stavimo pod kontrolu", navode u saopštenju.

Ističu i da je alarmantno povećanje broja oboljelih od koronavirusa u Nikšiću svakodnevno i da je ta brojka sad negdje oko 1500 registrovanih slučajeva.

"Hajde da svi zajedno ne dozvolimo scenario italijanskog Bergama jer nam tada neće biti pomoći ni od zdravstvenog sistema ni od naših bezrazložnih pobuda da se izlazi na ulice, maše zastavama i slave male pobjede u odnosu na ono šta je jedan ljudski život. Budimo odgovorni i ujedinjeni građani Nikšića u ovoj borbi", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније