Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 03. 2021. 16:21 >> 16:49
24

ĐUKANOVIĆ KRITIKOVAO

Premijer na sahrani neprijatelja države

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić nije rekao šta će, s pola Vlade, na sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja njegove države i crnogorskog naroda, saopštio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

Krivokapić je juče kazao da je na sahrani episkopa Atanasija bio privatno, da je skinuo masku da poljubi krst, jer je vjernik, a ako građani ne žele premijera vjernika, da to definišu zakonom.

Đukanović je naveo da je episkop Atanasije bio poznat po fašisoidnim stavovima o pripadnicima islamske vjeroispovijesti i da je ne tako davno prijetio da će ako se naljute i mošti Svetog Vasilija oteti i prenijeti u Hercegovinu.

"Da ovo nije naša tužna realnost moglo bi biti za rubriku „Vjerovali ili ne“. Šta je Crna Gora dočekala", naveo je Đukanović na Tviteru.

Takođe, predsjednik Crne Gore je naveo da je Krivokapić skoro ljutito objasnio zašto je prvog dana zadužio državu 750 miliona.

"Da nije toga bilo, kaže, njegove vlade ne bi bilo. Valjda mu se otelo da navede pravi razlog. A onda sažaljivo moli za malo privatnosti", napisao je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније