Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 03. 2021. 16:31 >> 16:32
2

VUKIĆEVIĆ PORUČIO

Podsticaćemo žensko preduzetništvo u Nikšiću

Predsjednik OO DPS Nikšić Zoran Vukićević poručio je da će buduća opštinska uprava, na čelu tom partijom, donijeti niz olakšica koje će favorizovati žensko preduzetništvo.

Vukićević je saopštio da je dobio informaciju da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja danas donijelo novi pravilnik u kojem će biti participacija za naše najstarije sugrađane u programu u kući biti duplo povećana.

"Mislim da to nije u redu da u ovim vremenima to ne smijemo nikako da radimo. Čuo sam da, što me je veoma zaboljelo da će pojedine žene koje pomažu najstarijim građanima ostati bez posla zato što imaju samo završenu osnovnu školu. Znajući neke od njih lično, mislim da su one završile pet fakulteta radeći posljednjih pet-šest godina sa našim najstarijim. Nikakva škola ne može nadomjestiti njihovo iskustvo i ljubav njihovu prema tim ljudima i tih ljudi prema njima", naveo je Vukićević.

On je u svoje i ime Evropskog tima za Nikšić svim pripadnicama ljepšeg pola čestitao 8. mart, Međunarodni dan žena.

"Odnos Demokratske partije socijalista i koalicije Evropski tim za Nikšić negdje sam o sebi govori i time što je na prvom mjestu naše liste Sanja Damjanović, naša Nikšićanka. Ona je dobar čovjek, vrsna i priznata naučnica. Sigurno ćemo u narednom periodu veoma obratiti pažnju na participaciju žena i na njihovom učešću u vlasti u Nikšiću", zaključio je Vukićević.


On je dodao da će buduća opštinska uprava na čelu sa nama donijeti niz olakšica koje će favorizovati žensko preduzetništvo.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније