Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 03. 2021. 19:36   >>  19:38

SD

Vladi bitniji nikšićki izbori od zdravlja građana

U Crnoj Gori je za samo jedan dan od posljedica koronavirusa preminulo gotovo 20 ljudi, a Vlada ne da ne zatvara granice, nego iz regiona ulazi ko hoće bez PCR testa i bilo kakve kontrole, ocjenjuju u Socijaldemokratama, dodajući da Vlada izgleda i dalje čeka nešto, a to nešto su nikšićki izbori.

"Premijer koji sramno i konstantno krši sve moguće mjere, kao i čitava svita iz Vlade, izveli su vojsku na ulice. I još se pitaju zašto su građani revoltirani. Ako ne znaju, evo mi ćemo im reći: jer je preko hiljadu porodica iz Crne Gore ojađeno za sva vremena, a vi se i dalje gospodo igrate poštovanja - ne poštovanja mjera. Ima li ikoga u Vladi da u sebi prepozna odgovornost za ovu katastrofu koja nas je zadesila: od nepoštovanja mjera do njihove selektivne primjene i kalkulisanja sa donacijama? Ima li, gospodo, iko među vama da prepozna sopstveni udio u svemu što nam se dešava?", navodi se u saopštenju SD-a.

Zapitali su i imaju li makar toliko etike i morala da makar sad zatvare i spase što se spasiti može, ili su u novoj Vladi i dalje nepokolebljivi u namjeri da drže granice otvorenim do granice nemogućeg i nerealnog?

"Ima li ova zemlja Vlade?", zapitali su se na kraju saopštenja u SD-u.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније