Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 03. 2021. 14:55 >> 15:00
1

EVROPSKI TIM ZA NK

U nedjelju do pobjede, pružićemo ruku

Iz Evropskog tima za Nikšić, poručuju da će na izborima 14. marta ostvariti pobjedu.

“Nakon toga, ipak pružićemo ruku i onima kojima trenutno dominira politička netrpeljivost i isključivost, kako bismo zajedno mijenjali grad nabolje. Ipak su prosperitet i razvoj Nikšića ono što je zajednička želja svih njenih građana”, ocijenjeno je na sinoć održanoj tribini na kojoj su govorili kandidati za odbornike.

Čuveni planinar i kandidat za odbornika liste Evropski tim za Nikšić Marko Blečić saopštio je da uvijek nosio Nikšić i Crnu Goru u srcu, jer nema drugu domovinu i drugi rodni grad.

“Osvajanje najvećeg svjetskog vrha Mont Everesta je jedan od najljepših događaja i osjećaja u mom životu, a poseban je bio i doček na nikšićkom trgu kada nas je dočekao čitav grad. Kada je čitav grad izašao da slavi sa nama uspjeh. Drago mi je da smo tada učinili da se svi Nikšićani i Crnogorci osjećaju ponosni zato što smo najljepšu crvenu crnogorsku zastavu sa zlatnim dvoglavim orlom iznijeli na najveću tačku na svijetu, na 8850 metara”, rekao je Blečić.

On je dodao da je u posljednje vrijeme bio meta napada od prosrpskih tabloida samo zato jer je Crnogorac i što voli Crnu Goru.

“Mi smo 2006. godine odabrali svoj kurs. To je kurs ka Evropi, ka civilizaciji, ka razvijenim društvima. Iskreno se nadam da ćemo i poslije 14. marta ostati na tom kursu. Pogledajte da li je vrijedno da uništimo sve ono što smo pravili od 2006. godine”, poruka je Blečića građanima Nikšića.

Kandidat za odbornika Evropskog tima za Nikšić Petar Šundić rekao je da dok druge države u 21. vijeku razmišljaju kako da unaprijede svoj standard i život svojih građana učine boljim, u Crnoj Gori se polemiše elementarnim stvarima, što je apsurd.

“Nastavljamo da mijenjamo grad nabolje i uvjeren sam da ćemo u naredne četiri godine raditi sjajne stvari. Ovo je veliko iskušenje, pozivam ljude da zanemare lične koristi, treba li država nekom nešto da daje?! Tu sam da dajem svoje srce, da ostavim budućim generacijama koje će biti nadahnute i inspirisane našim radom. Pobijedićemo i pružićemo ruku svima onima koji su puni ironije, mržnje i sarkazma”, naveo je Šundić.

Nama, kaže kandidat za odbornika džudista Nikola Gardašević, ne trebaju mržnje i podjele, koje su izuzetno izražene u posljednje vrijeme.

“Nama treba napredak budućnost, treba nam veći životni standard Nikšićana”, zaključio je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније